tirsdag 30. desember 2014

Nashville, Tennessee USA juni 2013


I Nashville ble det tatt så få bilder at toppbildet her er tatt av kona når hun var på countrytur i 2007, alle fuglebildene er tatt i Ellen Warshaw´s hage, The Big Bungalow B&B, hvor vi overnattet.
Nashville er ikke bare country, heldigvis, en tur gjennom hovedgata på kveldstid røpet flere musikkstiler t.o.m punkeband kunne høres og Pink Floyd´s Welcome to the machine fremført av dyktige gatemusikanter.
Nashville var et greit avbrekk på en tur hvor alt som luktet urbant ble kjørt utenom, to netter ble vi her før vi dro sørover gjennom Mississippi mot Louisiana og nye sumpturer.


Karolinasmett Carolina Wren


Karolinasmett Carolina Wren


Rødkardinal, Northern Cardinal


Rødkardinal, Northern Cardinal


Rødkardinal, Northern Cardinal


Sangspurv, Song Sparrow


Husrosenfink, House Finch (hunn)


Skorsteinseiler, Chimney Swift


En by kan ikke besøkes uten at bruktbutikkene blir sjekket, The Groove var den beste av dem vi fikk tid til å besøke, 2 gamle Rare Bird lp-er er ikke dagligdagskost, Gamma hadde jeg aldri hørt men har sett det fantastiske coveret i et magasin på 80-tallet en gang, Guided by Voices var nye og langt billigere enn lp-er i Norge, Zephyr det gamle bandet til Tommy Bolin, gitaristen som seinere erstattet Rithie Blackmoore i Deep Purple hadde jeg heller ikke verken sett ellet hørt før.
De gode bruktbutikkene er som en vandring gjennom rockehistorien og man slipper og spa seg gjennom mengder av møkkaplater av bony-m, bonny tyler, listepop og dansebandmusikk, :-) !

Ingen kommentarer: